dilluns, 7 d’octubre del 2013

II Seminari Internacional sobre Antisemitisme a Catalunya


La Fundació Baruch Spinoza amb la col·laboració de la Regidoria de Dona i Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, organitzen el II Seminari Internacional sobre Antisemitisme a Catalunya, que es celebrarà a Barcelona els propers 5 i 6 de novembre, a la Biblioteca Jaume Fuster.

En aquesta segona edició el seminari tractarà la judeofòbia contemporània de manera científica i acadèmica. Novament, el seminari ofereix una oportunitat per reflexionar sobre el respecte i l’acceptació de la identitat d’un poble, i una ocasió per posar de relleu la necessitat de seguir treballant per a la igualtat de totes les persones amb independència del seu origen, nacionalitat, sexe, raça, religió, orientació sexual o condició social.

La celebració del seminari a les esmentades dates es deu a la voluntat de fer-lo concórrer amb la commemoració del Dia Internacional contra l’Antisemitisme, el 9 de novembre. Aquesta data de commemoració mundial coincideix amb la Nit dels Vidres Trencats, el pogrom nazi contra els jueus d’Alemanya i Àustria que va succeir un 9 de novembre de 1938





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada