dilluns, 13 de febrer de 2012

Cicle: Els jueus a Catalunya


Els Amics de l'Art Romànic, de l'Institut d'Estudis Catalans han posat en marxa un cicle de conferències sobre els jueus a Catalunya. Aquest dilluns 13 de febrer, a les 19 h, s'impartirà la dedicada a la "Iconografia antisemita", a càrrec de Francesca Español, professora de la Universitat de Barcelona i presidenta d’Amics de l’Art Romànic.


La següent conferència serà “El call de Barcelona. Vida quotidiana”, a càrrec de la Sra. Victòria Mora, tècnica Superior del MHC de Barcelona i responsable del Centre d’Interpretació del Call, el dilluns 20 de febrer.

Lloc: Sala Pere i Joan Coromines de l’IEC
Organitza: Amics de l’Art Romànic (IEC)

L'agenda de les properes conferències les podeu trobar en el seu bloc.

6 comentaris:

 1. Fer coincidir, en els mateixos dies, dos cicles de conferències que poden interessar el mateix públic, no em sembla, ni a Barcelona, gaire lògic. Més aviat emprenyador, ja t'ho diré...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí, no? Falta de coordinació potser?

   Elimina
  2. No crec que sàpiguen què fan els uns i què fan els altres. Faria falta que alguna institució centralitzes tota la informació.

   I als que fan les conferències ja els va bé; així hi ha feina per a tots.

   Elimina
  3. D'acord amb E.H.M.; caldria un calendari unificat.

   Elimina
 2. Molt interessant. Sense tot això la historiografia de l'art queda totalment coixa...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Eastriver, la historiografia de l'art, la de la literatura i tota la història en general. Una part de la nostra història està segrestada des de fa segles!

   Elimina