diumenge, 15 de maig del 2011

Raíces: 25è aniversari


El proper número de Raíces celebra els 25 anys de la publicació de la revista. Publicada Libros Sefarad S. L., la revista s'edita amb periodicitat trimestral des de 1986, i en les seves pàgines allotja informació, articles i una opinió rigorosa sobre la vida cultural jueva a Espanya i al món.

Raíces s'adreça als lectors de revistes d'opinió, a interessats pel judaisme i als qui desitgen conèixer millor la cultura sefardita. Les arts, les lletres, la història, la llengua i el pensament judeo-hispànics són el seu territori. Promou un món més tolerant i obre fins als seus límits el cercle que li és propi, sigui jueu o hispànic, proporcionant les claus que permeten comprendre millor el món en què vivim.

Raíces és l'única publicació espanyola sobre aquests temes, i una de les poques arreu del món. Entre les seves signatures hi ha investigadors i especialistes en les més variades disciplines humanístiques: història, literatura, lingüística, ciències socials, arts visuals, música, teatre, filosofia, religió... Tots els articles han estat escrits especialment per a la revista o s'ofereixen en primera traducció al castellà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada