dijous, 1 de setembre de 2016

Jornada Europea de la Cultura Jueva: les llengües del judaisme
Castelló d'Empúries

En el marc de la XVII edició de la Jornada Europea de la Cultura Jueva, que enguany té com a eix central les llengües del judaisme, l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, com juntament amb altres entitats de la vila comtal, i el Patronat del Call de Girona presenten un programa d'actes, que podeu veure a la imatge que encapçala aquest apunt.

Divendres 2 de setembre, a les 20:30h, comencen els actes amb la ruta literària "Memòries del Call", a càrrec dels Serfs de la Gleva.

Dissabte 3, a les 19h, es presenta a la Capella de Convent de Santa Clara el llibre Erets Catalunya: Una Crònica Hebrea del S. III fins el S. XXI. A les 21h, en el Molí d'en Melino, hi haurà el concert "De metamorfosis i viatges. Els cants jueus de Gionvanni-Ondiah", a càrrec d'Antoni Madueñu i l'Ensemble Clus Trobar.

Diumenge 4, a les 11h, es durà a terme la visita guiada "En clau jueva", que començarà a l'Oficina Municipal de Turisme de Castelló d'Empúries, a la plaça dels Homes.Call de Girona

Dijous 1, a les 22h, i divendres 3, a les 23h, a Girona, promogut pel Patronat del Call, Rosa Zaragoza, amb la col·laboració de les veus i les guitarres de Rusó Sala, Gabriela Ahumada i Tamara Prezek,  oferirà el concert "Les llengües del judaisme", un repertori d'antigues cançons de la tradició jueva cantades en jiddisch, hebreu, judeocastellà i català.


#InstaCulturaJueva2016

Durant els tres dies de la Jornada Europea de la Cultura Jueva podeu etiquetar les vostres fotografies a Instagram amb l’etiqueta #InstaCulturaJueva2016 i entrareu en un concurs organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu. Les tres millors fotografies de Castelló d’Empúries, Girona i Besalú rebran un premi.

Trobareu més informació a www.costabrava.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada