dimarts, 30 de juliol de 2013

Agost al Call de Girona

Patronat Call de Girona

AGOST AL CALL DE GIRONA
DIMECRES - 18.30 H
Tardes de contes i llegendes
Activitat per a públic infantil i familiar
Ens seguirem trobant cada dimecres a la tarda al pati del Centre Bonastruc ça Porta per endinsar-nos en la màgia dels contes de la tradició jueva. Llegendes explicades amb les veus i amb les mans, paraules que es transformen en imatges i ens transportaran als racons més insòlits de la nostra imaginació!
DIJOUS 1 d’agost - 22 H
Klezmer a la portuguesa
Nits de música al Call
Les nits d'agost sempre són més fresques acompanyades de les me­lodies que ressonen al pati del Centre Bonastruc ça Porta.
Encetem, aquest dijous, el programa d’aquest any amb la visita del grup portuguès Melech Mechaya. Ens proposen un viatge festiu, basat en la música jueva de l'Europa Central, amb una sonoritat contagiant i sorprenent, que reuneix el dramatisme portuguès amb aromes àrabs i ritmes gitanos i, sobretot, la tradició klezmer més alegre i extravertida.
FINS AL 30 DE SETEMBRE
Les llengües del judaisme
Exposició temporal
Exposició entorn les llengües que han estat utilitzades majoritàriament pel poble jueu al llarg de la seva història: l’hebreu com a llengua de la Bíblia i fins al món actual; l’ídix,  el judeocastellà, la haquitia i el català medieval dels calls catalans.
FINS AL 18 de novembre - 12 h (*)
Call Endins
Visita guiada
Un recorregut per les diferents sales del museu ens acostarà de manera rigorosa i amena als aspectes de la vida quotidiana, festes, rituals i moments importants del cicle de la vida dels jueus i les jueves que van viure a la nostra ciutat i a Catalunya durant l'edat mitjana.
(*) De dimarts a diumenge


© Patronat Call de Girona
C/ Força, 8 - 17004 GIRONA - Tel: 972 216 761 - callgirona@ajgirona.cat - www.girona.cat/call
Ajuntament de Girona


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada